General Chair

Pedro Dinis Gaspar, University of Beira Interior, Portugal

Organization Committee:

  • Ana Cristina Agulheiro Santos, Universidade de Évora, MED|CHANGE, Portugal
  • Ana Sargento, Instituto Politécnico de Leiria, Portugal
  • Carlos Dias Pereira, Instituto Politécnico de Coimbra – Escola Superior Agrária de Coimbra, Portugal
  • Christelle Domingos, Inovcluster – Association of the Center Region Agro-Industrial Cluster, Portugal
  • João Gândara, Instituto Politécnico de Coimbra – Escola Superior Agrária de Coimbra, Portugal
  • Maria Eduarda Potes, Universidade de Évora, MED|CHANGE, Portugal
  • Maria Manuel Gil, Politécnico de Leiria, Portugal
  • Marta Laranjo, Universidade de Évora, MED|CHANGE, Portugal
  • Mário Antunes, Instituto Politécnico de Leiria, Portugal
  • Miguel Elias, Universidade de Évora, MED|CHANGE, Portugal
  • Paula Coutinho, Polytechnic Institute of Guarda, Portugal
  • Pedro Dinho da Silva, Universidade da Beira Interior, Portugal
  • Pedro Dinis Gaspar, Universidade da Beira Interior, Portugal
  • Rita Pinheiro, Instituto Politécnico de Viana do Castelo, Portugal
  • Susana Caio, Inovcluster – Association of the Center Region Agro-Industrial Cluster, Portugal
  • Tânia Miranda Lima, Universidade da Beira Interior, Portugal
  • Teresa Paiva, Instituto Politécnico da Guarda, Portugal

Scientific Committee:

  • Alberta Araújo, CISAS-IPVC – Polytechnic Institute of Viana do Castelo (IPVC), Portugal
  • Ana Cristina Agulheiro-Santos, Universidade de Évora, MED|CHANGE, Portugal
  • Ana Sargento, Politécnico de Leiria (IPLeiria), Portugal
  • António Vicente, Universidade do Minho, Portugal
  • Carlos Dias Pereira, Polytechnic Institute of Coimbra (IPC), Portugal
  • Carlos Rabadão, Politécnico de Leiria (IPLeiria), Portugal
  • Diane Dodd, International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism (IGCAT) 
  • Fátima Poças, Escola Superior de Biotecnologia – Universidade Católica Portuguesa, Portugal
  • Ivo Rodrigues, Polytechnic Institute of Coimbra (IPC), Portugal
  • Jean-Louis Marty, University of Perpignan, France
  • Joana Santos, CISAS-IPVC – Polytechnic Institute of Viana do Castelo (IPVC), Portugal
  • João Gândara, Polytechnic Institute of Coimbra (IPC), Portugal
  • João Matias, University of Aveiro (UA), Portugal
  • José Carlos Martins da Fonseca, Polytechnic Institute of Guarda (IPG), Portugal
  • José Nunes, Polytechnic Institute of Castelo Branco (IPCB), Portugal
  • Joseph P. Kerry, Food Packaging Group, University of Cork, Ireland
  • Luís Pinto de Andrade, Polytechnic Institute of Castelo Branco (IPCB), Portugal
  • Manuela Vaz Velho, CISAS-IPVC – Polytechnic Institute of Viana do Castelo (IPVC), Portugal
  • Maria Eduarda Potes, Universidade de Évora, MED|CHANGE, Portugal
  • Maria Manuel Gil, Instituto Politécnico de Leiria (IPLeiria), Portugal
  • Mário Antunes, Instituto Politécnico de Leiria (IPLeiria), Portugal
  • Marco Dalla Rosa, University of Bologne, Italy
  • Marta Henriques, Polytechnic Institute of Coimbra (IPC), Portugal
  • Marta Laranjo, Universidade de Évora, MED|CHANGE, Portugal
  • Maximiano Ribeiro, Polytechnic Institute of Guarda (IPG), Portugal
  • Miguel Elias, Universidade de Évora, MED|CHANGE, Portugal
  • Miguel Cerqueira, International Iberian Nanotechnology Laboratory (INL), Portugal
  • Miguel Teixeira, Associação Colab4Food – Laboratório Colaborativo Para a Inovação da Indústria Agroalimentar, Portugal
  • Paula Coutinho, Polytechnic Institute of Guarda (IPG), Portugal
  • Pedro Dinho da Silva, University da Beira Interior (UBI), Portugal
  • Pedro Dinis Gaspar, University Beira Interior (UBI), Portugal
  • Pedro Martinho, Politécnico de Leiria (IPLeiria), Portugal
  • Rita Pinheiro, CISAS-IPVC – Polytechnic Institute of Viana do Castelo (IPVC), Portugal
  • Rosalina Costa, Universidade de Évora, Portugal
  • Rui Costa, Polytechnic Institute of Coimbra (IPC), Portugal
  • Tânia Miranda Lima, University Beira Interior (UBI), Portugal
  • Teresa Paiva, Polytechnic Institute of Guarda (IPG), Portugal
BARRA COMPLETA